Välj en sida

T-30 Bygg

Byggfirma Hägersten

Byggfirma Hägersten

Vi hjälper dig med ditt projekt Byggnation Renovering Nyproduktion Ombyggnation

Vill du i Hägersten ha hjälp av en byggfirma med ditt renoverings- eller byggprojekt så har du kommit rätt. Vi hjälper dig med planeringen och utförandet av ditt kommande projekt. Vår byggfirma har erfarenheter från stora bostadsprojekt men även från små renoveringar hos privatpersoner. I vårt team finner du erfarna hantverkare som sätter dina byggdrömmar i fokus.

Hör av dig och berätta om dina planer!

Byggfirma Hägersten
Byggfirma Hägersten
Byggfirma Hägersten

Kvalitet & Passion

Vilka vi är

T-30 Bygg är en byggfirma som är baserad i Stockholm och erbjuder omfattande byggtjänster i bland annat Hägersten, såväl invändigt med kök och badrum som utvändigt med takbyte och uteplats. Vårt team består av erfarna yrkesarbetare samt utbildade projektledare med yrkesbevis. Vi värdesätter inte bara kvalitet i vårt arbete utan också trygghet för våra kunder. T-30 Bygg har en trygghetsförsäkring hos Trygg Hansa som ger trygghet för både oss och dig som kund.

Vår vision

Med en djup förståelse för branschregler och en lyhördhet för våra kunders önskemål skapar vi skräddarsydda lösningar. Vi är stolta över att erbjuda kundanpassad rådgivning och tips för att säkerställa att varje projekt når sin fulla potential.

Service & Trygghet

Byggtjänster

T-30 Bygg

Traststigen 4, 144 42 Rönninge
0793505395
Byggfirma Hägersten